Contoh Soal
25 Contoh Soal dan Kunci Jawaban Ujian Sekolah Bahasa Inggris Kelas 4 SD, Soal Pilihan Ganda
Contoh soal dan kunci jawaban Penilaian Akhir Semester (PAS) atau Ujian Akhir Semester (UAS) mata pelajaran Bahasa Inggris Kelas 4 SD.
c. a student
d. kind
Jawab :b
Baca juga: Soal dan Kunci Jawaban IPA Kelas 7 SMP Halaman 167 dan 168 Semester 2, Materi Susunan Tata Surya
8. The correct sentence is . . . .
a. Let is go surfing
b. Let go surfing
c. Let us going surfing
d. Let us go surfing
Jawab : c
9. July is the . . . month of the year.
a. twelfth
b. third
c. seventh
d. eighth
Jawab : c
10. sister – in – the office – Indah’s – works
The correct sentence is ....
a. Sister in the office Indah’s works
b. Sister works in the office Indah’s
c. Indah’s sister works in the office
d. The office works sister in Indah’s
Jawab :c
11. Every year, On the 2nd of May, we celebrate . . . .
a. christmas
b. Mr. Chandra’s birthday
c. National Education Day
d. Independence Day
Jawab : c
Baca juga: 30 Contoh Soal dan Kunci Jawaban Ujian Akhir Sekolah Mapel IPS Kelas 7 SMP, Soal Pilihan Ganda
12. Nia: “Let’s go shopping in the mall.”
Andi: “I am . . ., I prefer relaxing in the park.”
a. sorry
b. okay
c. let’s go
d. fine
Jawab : a
13. What . . . is it today? It is June the third.
a. week
b. date
c. year
d. month
Jawab : b
14. We can do these in the mountain, except . . . .
a. surfing
b. relaxing
c. hiking
d. camping
Jawab : a
15. I go to the bathroom and …
a. have dinner
b. water the flowers
c. read a book
d. brush my teeth
Jawab :d
16. Yuda is in the living room
She can not ….
a. watch TV
b. read a book
c. play puzzle
d. play football
Jawab :d
17. Gemini: What can you do in the bedroom?
Fourth: I can ….
a. play badminton
b. draw a scenery
c. cook noodle
d. boil water
Jawab :b
18. Sarah and Jasmine are in the bedroom
They can not ….
a. take a rest
b. take a bath
c. study english
d. read a story book
Jawab :b
19. Billy is eighteen years old. We can say that Billy is .... boy
a. baby
b. child
c. adult
d. adolescent
Jawab :d
20. Our parents are ....
a. father and mother
b. brother and sister
c. grandfather and grandmother
d. son and daugther
Jawab :a
21. The second month of the year is . . . .
a. February
b. December
c. August
d. January
Jawab : a
22. My father has a father. He is my ....
a. grandfather
b. son
c. uncle
d. niece
Jawab :a
23. What time does Yudi go to bed?
He goes to bed at 22.15.
a. quarter past eleven
b. quarter to ten
c. quarter to eleven
d. quarter past ten
Jawab :d
24. Where is Daniel’s house?
a. new
b. good
c. very big
d. on Lawu street
Jawab :d
25. Felicia : .... is your telephone number?
Diandra : It is 081 123 456 789
a. where
b. when
c. what
d. who
Jawab :c
Artikel ini telah tayang di: Tribunnews.com
Baca berita lainnya di: Google News.
contoh soal
kunci jawaban
Ujian Sekolah
Ujian Akhir Semester
ujian akhir sekolah
Bahasa Inggris
Kelas 4 SD
50 Contoh Soal Ulangan Bahasa Indonesia Kelas 12 SMA, Kunci Jawaban Pilihan Ganda |
![]() |
---|
50 Contoh Soal Ulangan Matematika Kelas 12 SMA, Kunci Jawaban Pilihan Ganda |
![]() |
---|
45 Contoh Soal Ulangan Agama Islam Kelas 12 Tahun 2024, Kunci Jawaban Pilihan Ganda |
![]() |
---|
45 Contoh Soal Seni Budaya Kelas 11 SMA Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
40 Contoh Soal Seni Budaya Ujian Sekolah Kelas 10 SMA, Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.