Contoh Soal
25 Contoh Soal dan Kunci Jawaban Ujian Tengah Semester Mapel Bahasa Inggris Kelas 12 SMA
Adanya kunci jawaban dalam artikel ini hanya sebagai referensi untuk para siswa pelajari sebelum menghadapi ujian
19. Gatot : Your math score was so good in the final test. Did you make any preparation?
Lutfi : … and I understoodall the item tests.
A. I joined education exhibition last week
B. I alwaysrevised math’s problem after school
C. My brotherwas good in solving the problem
D. My teacher gave extra lessons to other school
Jawab : b
19. Ikrami : Which sport do you prefer, Fathir?
Fathir : ... I always do it every week.
A. I enjoy doing it.
B. I am keen on riding horses.
C. I like reading sports magazine.
D. I’m interested in writing about it.
Jawab : b
Questions 20 – 23 are based on the following text.
Dear valued customers,
We are excited to announce that we are officially changing our company name to IDP
Corporation from I&A System effective from November 1, 2014.
The new name ... (20) our dedication to ID card industry, and significant expansion of
the business activities since ... (21) first began operating under the name of I & A System in the year of 2005. Please take a note that “Smart” brand of existing products remian unchanged representing continuity in these new and exciting times. The company will continue to operate in its ... (22) structure and there has been no change in ownership, staff and its location. At the same time we will have the new web domain, www.idp-corp.com, and all our e-mail addresses, name@idp-corp.com, to reflect and strengthen the corporate identity. The old e-mail addresses and website ... (23) our company will continue to be operational for the next two years. For
accounting purpose, bank information remains unchanged except the name of account holder to the new business name. We look forward to your continues success sharing with you in our excitement about the progress and changes we are making under the new business name. As always, we will continue to serve our customers with the same devotion and quality which you have come to expect from us.
Sincerely yours,
Brian Roh
20. A. reflects
B. originates
C. examines
D. establishes
Jawab : a
21. A. they
B. you
C. we
D. he
Jawab : c
22. A. powerful
B. previous
C. current
D. secure
Jawab : c
23. A. of
B. at
C. in
D. to
Jawab : a
Questions 24 – 26 are based on the following text dialog.
Wiena : Does the hotel offer a courtesyshuttle from the airport?
Alisha : Yes, we do. Pick-up is from the Arrivals at Terminal 1.
Wiena : Could you reserve us three places? Our flight gets in at 2 p.m
Alisha : There is no need for that. There’s plenty of room on board, and our service runs every 20 minutes.
24. What is the purpose of the dialog?
A. To inform about the flight reservation
B. To tell when the flight gets in
C. To check the pick-up service
D. To provide the flight service
Jawab : c
25. Based on the dialog, What will hotel officer do to Wiena?
A. Arrive early to welcome her
B. Pick her up at Terminal 1
C. Reserve three places
D. Run in 20 minutes
Jawab : b
Artikel ini telah tayang di: TribunPontianak.co.id
50 Contoh Soal Ulangan Bahasa Indonesia Kelas 12 SMA, Kunci Jawaban Pilihan Ganda |
![]() |
---|
50 Contoh Soal Ulangan Matematika Kelas 12 SMA, Kunci Jawaban Pilihan Ganda |
![]() |
---|
45 Contoh Soal Ulangan Agama Islam Kelas 12 Tahun 2024, Kunci Jawaban Pilihan Ganda |
![]() |
---|
45 Contoh Soal Seni Budaya Kelas 11 SMA Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
40 Contoh Soal Seni Budaya Ujian Sekolah Kelas 10 SMA, Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.