Kunci Jawaban
Kunci Jawaban dan Soal Bahasa Inggris Kelas 4 SD Semester 2
Simak berikut ini contoh kunci jawaban dan soal Ujian Akhir Semester (UAS) Bahasa Inggris kelas 4 SD semester 2 Kurikulum Merdeka.
TRIBUNMANADO.CO.ID - Simak berikut ini contoh kunci jawaban dan soal Ujian Akhir Semester (UAS) Bahasa Inggris Kelas 4 SD semester 2 Kurikulum Merdeka.
Berikut 20 contoh soal dan kunci jawaban UAS Bahasa Inggris kelas 4 semester 2:
1. Ball – he – new – has – a.
The correct order is ....
A. He ball new a has
B. He has a new ball
C. He has new a ball
D. He a has new bal
Jawaban: B. He has a new ball
2. I – pen – your – can – borrow - ?
The correct order is ....
A. Can I pen your borrow?
B. Can I your borrow pen?
C. Can I borrow your pen?
D. Can your borrow I pen?
Jawaban: C. Can I borrow your pen?
3. Besok adalah bulan Juli.
The english sentences is ....
A. Tomorrow is July
B. Tomorrow will be July
C. Yesterday is July
D. Yesterday will be July
Jawaban: B. Tomorrow will be July
4. Hari ini adalah hari Selasa. The english sentences is ....
A. Today is Sunday
B. Today is Monday
C. Today is Tuesday
D. Today is Satuday
Jawaban: C. Today is Tuesday
5. Two thousand and fifty. The Indonesian sentences is ....
A. 2040
B. 2050
C. 2060
D. 2005
Jawaban: A. 2040
6. 2024 in English sentences is ....
A. Two thousand zero two four
B. Two thousand and fourty two
C. Two thousand twenty-four
D. Two thousand two hundred and four
Jawaban: C. Two thousand twenty-four
7. Hobiku adalah memancing. The english sentences is ....
A. My hobby is swimming
B. My hobby is cycling
C. My hobby is drawing
D. My hobby is fishing
Jawaban: D. My hobby is fishing
8. It is ninety thousand rupiahs. The price in number is ....
a. Rp 9.000
B. Rp 90.000
C. Rp 19.000
D. Rp 900.000
Jawaban: B. Rp 90.000
9. Mr. Dodi pays Rp 50.000 and he gets Rp 35.000 as the cange.
It means Mr. Dodi has to pay ....
A. Thirty five thousand rupiahs
B. Fifty thousand rupiahs
C. Fifteen thousand rupiahs
D. Eighty five thousand rupiahs
Jawaban: C. Fifteen thousand rupiahs
10. If you want to playing football, you need a ...
A. Spoon
B. Doll
C. Ball
D. Basket
Jawaban: C. Ball
11. Mother orders Lani not to tell a lie. She says…..
A. Tell a lie!
B. don't tell the true!
C. don't lie
D. don't Lani!
Jawaban: C. don't lie
12. What does the word 'toy shop' mean?
A. Toko olahraga
B. toko bangunan
C. toko mainan
D. toko elektronik
Jawaban: C. toko mainan
13. The room is dark. What you say to give command!
A. Turn off the lamp!
B. Turn on the lamp!
C. Turn off the fan!
D. Turn on the fan!
Jawaban: B. Turn on the lamp!
14. There are many sellers and buyers in the market. 'Buyer' means…..
A. barang
B. pasar
C. pembeli
D. penjual
Jawaban: C. pembeli
15. My ruler is broken. I will buy a ruler in the….
A. market
B. greengrocer
C. workshop
D. stationary
Jawaban: D. stationary
16. What is the shape of egg?
A. oval
B. triangle
C. cone
D. circle
Jawaban: A. oval
17. The shape of earth is……
A. sphere
B. semicircle
C. square
D. circle
Jawaban: A. sphere
18. What is the shape of flag….
A. cube
B. rectangular
C. block
D. square
Jawaban: B. rectangular
19. The shape of tomato is…..
A. kite
B. round
C. cone
D. circle
Jawaban: B. round
20. You can see the ………...in the airport?
A. ship
B. plane
C. bus
D. train
Jawaban: B. plane
(Tribunnews.com/Sri Juliati)
Baca Berita Tribun Manado di Google News
WA TribunManado.co.id : KLIK
Tayang di Tribunnews.com
Kunci Jawaban IPS Kelas 7 Halaman 184 Kurikulum Merdeka: Aktivitas 6 Individu |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Tingkat Lanjut Kelas 11 Halaman 46 Kurikulum Merdeka: Latihan |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Tingkat Lanjut Kelas 11 Halaman 45 Kurikulum Merdeka: Tabel 2.2 |
![]() |
---|
Kunci Jawaban IPS Kelas 7 Halaman 177 Kurikulum Merdeka: Aktivitas 4 Kelompok |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Bahasa Indonesia Tingkat Lanjut Kelas 11 Halaman 47 Kurikulum Merdeka: Latihan |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.