Contoh Soal
20 Latihan Soal dan Kunci Jawaban Mata Pelajaran Bahasa Inggris Kelas 7 SMP/MTs Semester 2
Latihan soal dan kunci jawaban mata pelajaran Bahasa Inggris kelas 7 SMP/MTs semester dua kurikulum merdeka.
12. How do White’s eyes look like?
A. Cute
B. Small
C. Long
D. Big
Jawaban: D
13. When does the writer take White to the veterinarian?
A. When she wants to do checkup.
B. When her mother asks her to.
C. When she has some money.
D. When White is not healthy.
Jawaban: D
The conversation is for no 14-16
Sintya: Dewi, your room is very unique and large. It has things with many different colours and shapes.
Dewi: Tes, that's right. It has two dark brown chairs, a yellow bed, a round table and a black bookshelf.
Sintya: And you have a very big TV. It's awesome.
14. “It’s awesome.”
What is the synonym of the italic word?
A. Different
B. Expensive
C. Comfortable
D. Amazing
Jawaban: D
15. “And you have a very big TV.”What is the synonym of the italic word?
A. Small
B. Huge
C. Tiny
D. Good
Jawaban: B
16. We know from the conversation that .....
A. Dini’s room is very unique, colourful and has many things with different shapes.
B. Dini’s room is very unique and and has many things in the same colour.
C. Dini’s room is very small and has many things with the same shapes.
D. Dini’s room is very unique and has many things with the same shapes.
Jawaban: A
The conversation is for no 17-18
Yunita: Look at the giraffes. They have curly eyelashes.
Ana: Yes, they do. Their eyelashes are adorable.
Yunita: And look at the zebras. They have black and white stripes on their bodies.
Adi: Guys, do you know that each zebra has different pattern?
Yunita: They do? That's very interesting!
17. What do they say about the animals?
A. Sita says that giraffes have curly eyelashes
B. Andri says that each zebra has the same pattern
C. Sita says that giraffes have black and white stripes
D. Dini says that zebras have curly eyelashes
Jawaban: A
18. “Their eyelashes are adorable.” What is the synonym of the italic word?
A. Ugly
B. Awful
C. Beautiful
D. Bad
Jawaban: C
19. My classmate always smiles and has many friends. She is .....
A. Clumsy
B. Healthy
C. Friendly
D. Lazy
Jawaban: C
20. You can put the food in the .... to keep it fresh and cold.
A. Microwave
B. Refrigerator
C. Stove
D. Rice Cooker
Jawaban: B
Artikel ini telah tayang di: Tribunkalteng.com
Baca berita lainnya di: Google.com.
50 Contoh Soal Ulangan Bahasa Indonesia Kelas 12 SMA, Kunci Jawaban Pilihan Ganda |
![]() |
---|
50 Contoh Soal Ulangan Matematika Kelas 12 SMA, Kunci Jawaban Pilihan Ganda |
![]() |
---|
45 Contoh Soal Ulangan Agama Islam Kelas 12 Tahun 2024, Kunci Jawaban Pilihan Ganda |
![]() |
---|
45 Contoh Soal Seni Budaya Kelas 11 SMA Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
40 Contoh Soal Seni Budaya Ujian Sekolah Kelas 10 SMA, Lengkap dengan Kunci Jawaban |
![]() |
---|
Isi komentar sepenuhnya adalah tanggung jawab pengguna dan diatur dalam UU ITE.