Chord Gitar

Chord Gitar & Lirik Lagu 'Sewu Kuto' - Didi Kempot

Kunci gitar Sewu Kuto - Didi Kempot. Lengkap dengan liriknya. Intro : C Em F G C..

Chord Gitar & Lirik Lagu 'Sewu Kuto' - Didi Kempot
IST
Didi Kempot. 

TRIBUNMANADO.CO.ID - Kunci gitar Sewu Kuto - Didi Kempot. Lengkap dengan liriknya.

Simak chord Sewu kuto - Didi Kempot:

Intro : C Em F G C

C Em
Sewu kuto uwis tak liwati
F C G
Sewu ati tak takoni
C Em
Nanging kabeh podo ra ngerteni
F C G
Lungamu neng endi
Am F
Pirang taun anggonku nggoleki
C G C
Seprene durung biso nemoni

Interlude : Am Dm G C

Reff:
Dm G C Am
  Wis tak cobo nglaliake
F G C
  Jenengmu soko atiku
F G C G Am
 Sak tenane aku ora ngapusi
Dm G C G
  Isih tresno sliramu

(*)
C Em
  Umpamane kowe uwis mulyo
F C G
  Lilo aku lilo
C Em
  Yo mung siji dadi panyuwunku
F C G
  Aku pengen ketemu

(#)
Am F
  Senajan sak kedeping moto
C Em C
  Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Intro: Em F C
Am G C

Kembali ke Reff, (*)

Am F
Senajan wektu mung sedelo
C Em C
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Chord Pamer Bojo Didi Kempot, Kunci Gitar Mudah Dimainkan, Kunci Dasarnya Main di C

Chord Kalung Emas Didi Kempot, Kunci Gitar Mudah Dimainkan, Bermain dari C

Chord Gitar dan Lirik Lagu Tatu - Didi Kempot (Cover Arda)

Chord Gitar dan Lirik Lagu Kowe Mlayu (Engkau Lari) - Didi Kempot

(Tribunnews.com/Fajar)

Editor: Frandi Piring
Sumber: Tribunnews
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved